Reserveren

ReserverenMaandag t/m Zondag
Openingstijden van onze keuken 17:00 uur tot 21:00 uur
Restaurant open tot 23:30 uurConform de richtlijnen van het RIVM willen wij u verzoeken om telefonisch te reserveren, zodat onze medewerker u een aantal vragen kan stellen. Als u toch liever via de website reserveert, vergeet dan niet uw telefoonnummer te vermelden, zodat onze medewerkers voorafgaand aan uw bezoek contact met u op kan nemen. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Als u ons probeert te bereiken via de telefoon en krijgt geen contact, dan kan het zijn dat wij nog gesloten zijn, of nog niet in de gelegenheid zijn geweest om de telefoon te beantwoorden. Probeert het later nog eens.

Als u geen ontvangstbevestiging heeft ontvangen, controleer of u het juiste e-mailadres heeft ingevoerd en controleer uw spambox (ongewenste mail)

In alle overige gevallen kunt u ons TIJDENS OPENINGSTIJDEN bereiken op 070-2171184Staat uw tijdsvak er niet meer tussen?
Wij hebben mogelijk nog wel plek! Bel:

070-2171184

PARKEERGELEGENHEID IN DEN HAAG

In Den Haag kunt u eenvoudig parkeren in de parkeergarage onder het Hilton Hotel. Deze parkeergarage vindt u aan de de Mauritskade. Als u met de lift of trap naar boven loopt komt u uit op de Mauritskade. U gaat vervolgens rechtsaf en direct linksaf het Noordeinde op. Ons restaurant vindt u na ongeveer 50 meter aan de linkerkant.